Ofte stilte spørsmål

Om våre overnattingstilbud

undefined

Hva kan vi hjelpe deg med?

FAQ

Her finner du svar på de spørsmålene vi oftest får fra våre gjester. 

Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss en e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Alle hytter hos oss på Filefjellstuene ligger ski inn/ut for Tørisheisen deler av skisesongen. Om Tørisheisen ikke er åpen må en enten gå 15-20 min. på langrennsløype til bunnen av Kileheisen, eller ta bilen 5 min. opp til Børrenøsheisen.

Langrennsløypene ligger rett ovenfor rekkehyttene. 

Kongevegen går rett forbi nedenfor hovedbygningen på Filefjellstuene. Østover er normal etappe Øye Stavkyrkje - Tyinkrysset som er beskrevet på denne linken.

Etappe vestlig retning fra Filefjellstuene går over Filefjell til Maristuen via Kyrkjestølen. Kyrkjestølen ligger ca. 7,5 km fra Filefjellstuene, og en kan velge å gå Kongevegen rett fra døra på Filefjellstuene til Kyrkjestølen, eller bestille transport til Kyrkjestølen hos oss. Strekningen Kyrkjestølen - Maristuen er beskrevet her.

Filefjellstuene ligger ca. 25 km å kjøre fra Tyinholmen/Eidsbugarden. Fra hyttene på Filefjellstuene må en kjøre Fv53 opp til Tyin og deretter følge Fv252 inn til Tyinholmen/Eidsbugarden.

Det er med andre ord fullt mulig å bo på Filefjellstuene og kombinere oppholdet med dagsturer til kjente turmål som Falketind og Uranostind. 

Vedsekk ligger klart til deg på hytta, og kan betales i resepsjonen eller via Vipps. Vedsekk koster kr 130,-

Alle hyttene har Wi-Fi. For mer informasjon, spør oss i resepsjonen.

Nærmeste ladestasjon finner du ved Tyinkrysset Fjellstue. 

Innsjekk fra kl. 15:00. Utsjekk innen kl. 12:00. Nøkkel hentes i vår resepsjon. Om din ankomst eller avreise skjer utenom våre åpningstider, vennligst avtal med oss hvordan du mottar/leverer nøkkel ved booking av hytte.

Er du usikker på våre åpningstider eller det er stengt når du kommer til oss, ring oss på 46 665 665, så hjelper vi deg.

Bestiller du kun overnatting må du bestille frokost i tillegg. Har du bestilt en av våre pakketilbud er frokost normalt inkludert.

I ferier, sommer og helger i september serverer vi vanligvis frokost i restauranten. Om det ikke serveres i restaurant får du en frokostkasse levert til hytta. Forhør deg om dette før du ankommer til oss. For større grupper kan frokost alltid serveres i vår restaurant på forespørsel.

Ja, hund er tillatt på alle våre hytter, mot et lite tilleggsgebyr på kr 500 per opphold. Det er ikke tillatt med hund i senger eller stuemøbler. Vennligst informer oss om eventuelle husdyr når du booker ditt opphold.

Ja, utvask av hyttene er alltid inkludert om hyttene forlates i ryddig stand. Husk å få med alle dine eiendeler ved avreise.

Ja, alle våre enheter forberedes alltid med sengetøy på det antall senger som er nødvendig. 

Åpningstider i resepsjonen/restaurant varier gjennom sesongen. Les mer om våre åpningstider på denne siden.

For større grupper kan middag serveres i vår restaurant på forespørsel hele året.

Enten rett utenfor hytta eller på felles parkering ved hovedbygningen.

Klar for å booke?

Hos oss booker du enkelt det overnattingstilbudet du selv foretrekker.