Snøholstind med fører

En luftig og spektakulær egg

Snøholstinden ligger sentralt i Jotunheimen og er godt synlig fra Tyin. Den har kanskje en av de mest luftige og spektakulære eggene i hele Jotunheimen.

 

Turen har start og avslutning fra Eidsbugarden. På denne guidede turen tar vi deg med opp den spektakulære og luftige østeggen til Snøholstinden og videre til topps.

En spektakulær rundtur midt i Jotunheimen!

Snøholstind

Snøholstind

På vei opp starter vi på den samme stien som vi avslutter, men tar av til høyre og går i retning Snøholsvatnet. Deretter starter vi på selve oppstigningen mot toppen via østeggen.

 

Vi bruker sikringsutstyr på klyve/klatredelen. Ingen klatre- eller sikringserfaring er nødvendig, men turerfaring fra andre topper og tinder bør en ha. En må være forberedt på relativt bratt og utsatt terreng.

Ta med solide fjellstøvler, god påkledning – du kan oppleve alle årstider på turen! Husk rikelig med mat og drikke. Klatreutstyr i form av sele og hjelm får en utdelt av fører og bæres i i egen sekk. En må også ta sin del av fellesutstyr som tau etc.

 

Fantastisk tur sentralt i Jotunheimen! Ring oss gjerne på telefon 46 665 665 (valg 3) om du har spørsmål og ønsker en prat om turen før du endelig bestemmer deg.

 

Er du ny i området og ønsker å prøve toppturer til 2000 metere med brepassering og ikke klyving/klatring, anbefaler vi gjerne Uranostind som første tur. 

Pris for føring sommeren 2023

Pris for føring sommeren 2023

Ukepris + søndag
(mandag–torsdag og søndager)
3 440,- per pers ved to deltagere
6 040,- ved én person

 

Helgepris fredag/lørdag
3 540,- per pers ved to deltagere
6 290,- ved en person

 

(Max 2 personer per guide)

 

Turen er tilgjengelig fra starten av juli til midten av september. 

 

Vi parkerer bilen på Eidsbugarden. Deltagere betaler selv parkeringsavgift for sin egen bil.

 

Harde fakta

TIDSBRUK
9-10 timer
NEDRE ALDERSGRENSE
14 år
PRIS PER PERSON
Fra kr 3 390
Pakketilbud med overnatting

Fra kr 2 890 per person.

Pakketilbud med overnatting

Prisen gjelder ved min. 4 personer i delt Småhytte på Filefjellstuene. Spør etter oppgradering til våre leiligheter om du ønsker dette.

 

Om dere er to som ønsker å bo alene sammen i Småhytte, er prisen kr 3 490,- per person.

 

Prisen inkluderer
· Overnatting to netter i våre hytter med utvask og sengetøy.
· Frokost og matpakke turdag, samt frokost før avreise siste dag. 
· Tur til Uranostind med turleder (max 8 pers per guide).
· Alt bre- og klatreutstyr (noe må bæres i egen sekk).
· Transport til og fra Filefjellstuene til turstart skjer i utgangspunkt i egne biler, men avtales på forhånd med turleder fra Tyin Aktiv.


Matservering i vår restaurant til kl. 21:00 hver dag hele sommeren. Forhåndsreservasjon av bord gjøres ved booking av denne pakka.

 

Frokost serveres i vår restaurant fra kl. 7–9. Ved enkelte anledninger kan den bli servert som frokostbrett til hytta (avklar dette ved innsjekk). 

 

Kontakt oss per e-post for booking eller andre alternativer. 

 

Vi lanserer turkalender for sommeren 2023 i løpet av våren. Om du allerede nå ønsker å forespørre tur på en spesiell dato så kan du kontakte oss på tyinaktiv@tyin.no for et tilbud.
Klar for å booke tur?