Bo på Filefjellstuene

Bo komfortabelt midt i fjelleventyret

undefined

Overnattingstilbudet vårt er plassert ved Filefjellstuene. Her har vi hytter og leiligheter med selvhushold som passer for alt fra par og familier til vennegjenger og større grupper som reiser sammen.

Leilighetene

Leilighetene

På Filefjellstuene kan du overnatte hver dag – hele året.

Våre leiligheter ligger i selvstendige bygg litt nedenfor hovedbygningen vår. Disse har god standard, og passer godt for både familier, vennegjenger og grupper. Leilighetene har to etasjer med felles inngangsparti, og kan leies samlet eller individuelt – alt etter hvor mange soverom du trenger.

Stor leilighet (1. etasje):

  • Romslig kjøkken og oppholdsrom
  • To soverom med dobbeltseng/familiekøyer og egne baderom

Leilighet med badstue (2. etasje):

  • Kjøkken og oppholdsrom
  • To soverom med familiekøyer
  • Delt baderom med badstue
Småhyttene

Småhyttene

Våre enkle, men koselige småhytter, har inntil 6 sengeplasser og ligger i en rekke rett ovenfor hovedbygningen. Koselige familiehytter med to soverom, kjøkkenkrok og stue med peis. I soverommene er det familiekøyer. Alle hyttene er like store, 45 m2.

Frokost og andre måltider

Frokost og andre måltider

Når du overnatter hos oss kan du legge til frokost som et valgfritt tillegg. I ferier og høytider serverer vi vanligvis frokostbuffet i restauranten vår. Resten av året leverer vi en frokostkasse til leiligheten/hytten du har leid. For større grupper kan vi alltid servere frokost i restauranten på forespørsel.

Les mer om vårt restauranttilbud på Filefjellstuene. Vårt andre spisested, Tyinkrysset Fjellstue, ligger også kun en kort vandre- eller kjøretur unna.

Med Filefjellstuene som base for Kongevegen

Bilder av våre leiligheter

Img 2760 19704213 Foto Stine  Oestby

Bilder fra våre småhytter

Img 2855 19704206 Foto Stine  Oestby

Noe du lurer på?

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om vårt overnattingstilbud. Du kan også ringe oss på 46 665 665 om du har andre spørsmål eller ønsker å booke på telefon.